‘Compact en comfortabel, hand in hand’

De keuken van Hildegarde van Gils

Een aloud pand hartje Antwerpen. Sfeer alom. Het interieur heeft Hildegarde helemaal naar haar hand gezet. Modern en doorleefd in harmonie. "De keuken van Keukenontwerpers zorgt bij mijn man en mezelf voor een jeugdige energieboost."

Keuken verhuisd
Welkom in het culinaire heiligdom van Hildegarde en Bert. Bert is oprichter van Keukenontwerpers. "Voor mijn echtgenoot en zijn team had ik geen gemakkelijke opdracht in petto", knipoogt Hildegarde. "Ik was zo verslingerd aan onze SieMatic dat ik er geen afscheid van kon nemen. En dus werd de keuken mee verhuisd naar ons nieuw appartement. Enkel het werkblad is nieuw. Eigenlijk heeft men een ruimte rond de keuken gecreëerd." Knap staaltje vakmanschap! De vloer is in epoxy. "Zo'n gietvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en voelt aangenaam aan, het is een plezier om hier op blote voeten te lopen."

Met een knipoog
Wit zet de toon en de vieve kleuraccenten geven het geheel pit. "Wij ervaren hier een enorme ademruimte en worden vrolijk van het resultaat." Antwerpen is een ambiancestad, maar hier binnen heerst rust. Winkels liggen op wandelafstand of Hildegarde doet boodschappen met de tram. "Ik kook vers en met de seizoenen mee. Alles wat valt onder de noemer dagdagelijkse gerechten smaakt ons altijd opperbest." Hildegarde en Bert zijn levensgenieters. Hun compacte keuken hebben ze dan ook ingericht met een knipoog. Het werk in blauwgroen toont ons koeien, met de woorden: la vache qui ne rit plus...

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Terug
Sluiten