Concept dat uitnodigt om samen te koken

'Altijd ambiance in onze keuken!'

Niks zo leuk als mama een handje toesteken en samen gezellig cupcakes bakken. Sinds de renovatie is de keuken echt een ruimte waar geleefd wordt met heel het gezin. Het geheel is het toppunt van gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijk bovendien.

Groentefans
Bij Caroline in Wolvertem is het altijd ambiance in de keuken gerealiseerd door SieMatic Keukenontwerpers. De vrouw des huizes kan op haar dochters rekenen bij het kokkerellen. "Morganne is 14 en heeft het vaak druk voor school. Het gebeurt dus dat ze Latijn studeert terwijl ik aan de slag ga, en het is haar dan wel gepardonneerd dat ze me niet helpt uiteraard", lacht Caroline. Maar op de hulp van de jongere Marie kan mama dan wel volop rekenen. "Verse soep maken met zijn tweetjes is fijn. En Marie amuseert zich graag met paprika's vullen met gehakt." Praktisch: de inductieplaat waarbij je kookzones naar believen kunt koppelen. Naast de warmeluchtoven is er een combioven. "Met twee ovens heb je geen warmhoudlade nodig." Aan de hogedrukstoomoven was het even wennen maar Caroline kan hem nu niet meer missen. "Omdat de groenten nu smaakvol en knapperig zijn, krijg ik ze beter verkocht aan de kinderen..."

Tijdloze look
Al wit, grijs en zwart wat de klok slaat. Een sober palet met een tijdloze look. De werkbladen zijn al even onderhoudsvriendelijk als de vloer. "We hebben gekozen voor een massief oppervlaktemateriaal. Duurzaam tot en met. Wel geen hete potten en pannen op plaatsen, dan krijg je brandvlekken. Maar het goede nieuws vanwege Keukenontwerpers is dat men de schade kan herstellen." Naast de spoelbak ligt een snijplank die mooi rond het aanrecht grijpt.

Caroline en haar echtgenoot blikken terug op een verbouwing die beslist een meerwaarde betekent voor het huis. "We hadden de timing met Keukenontwerpers lang op voorhand afgesproken. Maar de plaatsing van de keuken hebben wij dan zelf een weekje moeten uitstellen omdat er nog andere werken aan de gang waren op dat moment. Op ons aangeven is men dan later gestart en dan is alles verder vlot verlopen."

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Terug
Sluiten