Barbara Dex over haar nieuwe keuken

'Nu meer goesting om te koken'

De open keuken van Barbara Dex heeft haar leven veranderd. Vroeger zat ze opgesloten tussen potten en pannen, terwijl ze nu altijd in goed gezelschap is. "Mijn nieuwe keuken geeft me goesting om te koken en inspireert mij om er iets creatiefs van te maken."

Dag en nacht
"We waren jong en hadden net gebouwd. Ons budget was op en dus opteerden we voor een tweedehandse keuken", mijmert de zangeres die dezer dagen alle Culturele Centra aandoet met haar country-show 'Dollymentair'. Vijftien jaar later toont Barbara ons trots haar nieuwe keuken van Keukenontwerpers. Tussen het gezin en Keukenontwerpers klikte het van dag één. "Het ontwerp was meteen in de roos en ook over de verdere afwikkeling, piekfijn verzorgd tot de kleinste details, zijn we tevreden. Wat is het toch fijn om in deze SieMatic te koken en te leven. Met vroeger is het verschil dag en nacht."

Kruidige touch
Er zijn drie ovens op een rij. "Geen overbodige luxe en zeker niet als we gasten hebben: groenten stomen, gebraad in de bakoven en borden opwarmen in de combi." Barbara kookt vers à la minute en met zuiderse schwung. "Ik hou van gerechten met pit en daarom werk ik met veel kruiden zoals basilicum, tijm en lavendel." Het is een plezier om voor manlief Patrik en de kinderen Wout (13) en Kobe (10) te koken, ze lusten alles en houden wel van de culinaire experimenten van Barbara. "Onze keuken grenst aan de tuin en als het weer het toelaat eten we op het terras. Hopen maar dat we een mooie nazomer krijgen."

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Terug
Sluiten