Siemens vaatwassers

Het integreren van één van de verschillende Siemens vaatwassers in uw keuken zorgt er voor dat u pas echt bent verzekerd van de meest schone vaat. In het bijzonder de maximale flexibiliteit waar de vaatwassers van het merk Siemens over beschikken zorgt er voor dat ze werkelijk onmisbaar zijn in elke keuken. Door gebruik te maken van slimme functionaliteiten zoals bijvoorbeeld de in hoogte verstelbare zijdelen of neerklapbare rekjes is het in ieder geval mogelijk om voldoende ruimte te maken voor alles wat u maar wenst, inclusief grote soeppannen en kleine theelepeltjes! Zo wordt al uw vuile vaat in een handomdraai gereinigd!

Het meest optimale eindresultaat voor uw volledige vaat

De Siemens vaatwassers staan er om bekend gebruik te maken van tal van innovatieve technologieën. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de Shine&Dry optie. Deze optie maakt gebruik van extra spoelwater waardoor alle mogelijke resten van het vaatwasmiddel worden weggespoeld. Bovendien wordt op deze manier ook de voorzichtige droogfase verlengd. De Zeolith-droogtechnologie waar Siemens vaatwassers gebruik van maken is bovendien gebaseerd op natuurlijke mineralen die zich in de vaatwasser bevinden. 

Deze mineralen hebben als doel om de vochtigheid te absorberen en deze om te zetten in warmte-energie. Bent u van mening dat u nooit glazen echt schoon krijgt door ze in een vaatwasser te stoppen? Ook dat behoort definitief tot het verleden! Het Glas 40°C-programma waar Siemens vaatwassers over beschikken zorgt er voor dat al uw glazen op efficiënte en voorzichtige wijze helemaal proper worden gemaakt.

Een zo kort mogelijke afwastijd gegarandeerd

Het schoonmaken van de vuile vaat is een karwei welke zomaar heel wat tijd in beslag kan nemen. Daar wil Siemens verandering in brengen. De komst van de varioSpeed zorgt er in de praktijk voor dat de afwastijd tot zomaar even 66 procent korter wordt. Op deze manier wordt er een brandschone vaat in een mum van tijd gerealiseerd. 

Terug
Sluiten