Siemens koelkasten

Eén van de belangrijkste zaken waar u bij stil zult willen blijven staan bij het aankopen van een nieuwe koelkast is terug te vinden in de mate waarin ze uw voeding vers kan houden. Siemens koelkasten staan er om bekend over de mogelijkheid te beschikken om uw verschillende soorten voeding zo lang mogelijk lekker vers te houden. In het bijzonder de aanwezigheid van schuiflades met speciale luchtvochtigheidsregeling zijn hiervoor verantwoordelijk. Uiteraard zijn er in het aanbod van Siemens koelkasten ook zowel vrijstaande- als inbouwtoestellen terug te vinden waardoor ze in elke keuken uitstekend tot hun recht kunnen komen. Wilt u de Siemens koelkasten graag eens in de praktijk aan het werk zien? Dan kunt u daarvoor steeds terecht in onze winkel!

Siemens koelkasten zijn zeer energiezuinig

De koelkast is één van de grootste verbruikers in een keuken. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat ze de klok rond in bedrijf moet zijn. Om er voor te zorgen dat het verbruik van uw koelkast niet te zwaar doorweegt in de eindafrekening van uw energie heeft Siemens er voor gekozen om haar koelkasten zeer energiezuinig te maken. De Siemens koelkasten beschikken op dit vlak dan ook over verschillende technologische innovaties. Denk hierbij niet uitsluitend aan verbruiksarme compressoren, maar ook aan een zeer efficiënte isolatie. Al deze verschillende factoren samen zorgen er voor dat de Siemens koelkasten zowel bij het koelen als bij het vriezen een zeer beperkt energieverbruik realiseren.

Meer comfort met één van de Siemens koelkasten

Siemens koelkasten bieden u niet uitsluitend een energiezuinige oplossing voor het koel houden van al uw etenswaren, daarnaast realiseren ze ook nog eens een uitstekend comfort en een prima flexibiliteit. Dit wordt onder meer gerealiseerd door schuiflades met een 0°C-zone vitaFresh. Deze lades zorgen er voor dat levensmiddelen zomaar even tot 3 keer langer vers gehouden kunnen worden. Dit betekent uiteraard dat u veel minder etenswaren zult moeten weggooien en dat kan een behoorlijk verschil maken voor uw financiën! Andere voordelen waar u op kunt rekenen bij het aankopen van één van de Siemens koelkasten zijn het superCoolingkoelmechanisme voor het snel koelen van verse levensmiddelen evenals het feit dat u steeds over vers water kunt beschikken door middel van de aanwezige waterDispenser. 

Terug
Sluiten