Siemens koffiemachines

Het assortiment met Siemens koffiemachines biedt voor iedereen wat wils. Of u nu op zoek bent naar een volautomatische espressomachine of een filterkoffiemachine, in beide gevallen zorgt Siemens er voor dat u kunt genieten van een perfect genotsmomentje. De EQ volautomatische espressomachines van Siemens zorgen er voor dat u in een handomdraai kunt rekenen op gepersonaliseerd koffiegenot terwijl u bij de volautomatische espresso volautomaten kunt rekenen op de voordelen die Home Connect met zich meebrengt. Het bedienen van uw koffiemachine was nog nooit eerder zo eenvoudig!

Siemens volautomatische espressomachines

Door gebruik te maken van één van de Siemens volautomatische espressomachines geniet u werkelijk van het neusje van de zalm. Deze Siemens koffiemachines combineren een elegant design samen met de meest innoverende technologie. Een intuïtieve bediening door middel van het coffeeSelect scherm zorgt er voor dat u in geen tijd de gewenste koffie- en melkspecialiteiten heeft geselecteerd. Vervolgens realiseert het aanwezige sensoFlow systeem een optimale smaak terwijl ze zorgt voor nog meer gebruikscomfort. De coffeeDirect en oneTouch-functie zorgen er op hun beurt voor dat het opschuimen van melk en volledig automatisch koffie maken mogelijk wordt met één enkele druk op de knop. Dit maakt deze Siemens koffiemachines tot één van de meest gebruiksvriendelijke op de markt.
 

Volautomatische espresso volautomaten boordevol intelligente functies

In het assortiment met Siemens koffiemachines zijn tevens verschillende volautomatische espresso volautomaten terug te vinden. Ook bij het aankopen van één van deze toestellen kunt u rekenen op heel wat intelligente functies. Denk hierbij niet alleen aan de aanwezigheid van de Intelligent Heater, maar ook aan de aromaDouble Shot. Deze laatste zorgt voor een extra sterkte, minder bittere koffie welke het gevolg is van de dubbele maal- en bereidingsprocessen. Het coffeeSensor System waar deze Siemens koffiemachines mee zijn uitgerust zorgt er tot slot voor dat de intelligente maler zich op uitstekende wijze weet aan te passen aan elke boonsoort. Zo kunt u pas echt altijd genieten van het perfecte kopje koffie!

Terug
Sluiten