Siemens dampkappen

Bij het uitkiezen van een dampkap voor in de keuken wordt er tegenwoordig niet meer alleen gekeken naar het vermogen waar deze over beschikt. Wat namelijk ook te denken van de wijze waarop ze in uw keuken kan worden geïntegreerd? Siemens heeft dit goed begrepen. De Siemens dampkappen zijn dan ook verkrijgbaar in tal van verschillende vormen. Of u er nu de voorkeur aan geeft om uw dampkap aan de wand te hangen, boven een eiland te bevestigen of te integreren naast de kookplaat, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Alle dampkappen van Siemens staan bovendien garant voor de meest krachtige prestaties. 

Innovatieve dampkappen met personalisatiemogelijkheden

De Siemens dampkappen staan niet alleen bekend omwille van hun prachtig design en krachtige prestaties, ook de unieke veelzijdigheid aan mogelijkheden springt meteen in het oog. de climateControl-Sensor waar verschillende dampkappen van Siemens mee zijn uitgerust past bijvoorbeeld automatisch de hoeveelheid stoom aan. De sensor is onzichtbaar weggewerkt in het luchtkanaal waar ze zowel de hoeveelheid stoom als vet meet. Vervolgens wordt het vermogen tijdens het koken continue aangepast om het best mogelijke kookcomfort te realiseren. Met emotionLight Pro van Siemens zorgt u er bovendien voor dat uw dampkap uw persoonlijke smaak weerspiegelt. In combinatie met de Home Connect App zijn de mogelijkheden bovendien niet uitgebreider. 

Efficiënt neutraliseren van vervelende geuren

De cleanAir-kringloopmodule waar Siemens dampkappen mee uitgerust kunnen worden zorgt er voor dat u steeds in uw keuken kunt genieten van een echt schone lucht. Tot 95 procent van de geuren in uw keuken kunnen met behulp van deze module geneutraliseerd worden. Dit is een aanzienlijke verbetering in vergelijking met de traditionele kringloopsystemen en is vergelijkbaar met luchtafvoersystemen. Het geruisloze aspect van de cleanAir kringloopmodule zorgt er bovendien voor dat ze het comfort tijdens het koken op geen enkele manier negatief zal beïnvloeden, in tegendeel. Wilt u de revolutionaire Siemens dampkappen graag even in het echt komen aanschouwen? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze winkel!

Terug
Sluiten