Miele koelkasten, op en top kwaliteit

Miele koelkasten staan er om bekend een uitstekende kwaliteit te garanderen. Niet alleen zien deze toestellen er uitstekend uit en zijn ze verkrijgbaar met verschillende indelingen, daarnaast zorgen ze er uiteraard ook voor dat al uw voedingswaren gedurende lange tijd lekker vers blijven. Dit wordt onder meer gerealiseerd door middel van de 'PerfectFresh Pro-zone'. Hierdoor worden levensmiddelen tot wel vijf keer langer houdbaar dan normaal. Een ideale temperatuur en geoptimaliseerde luchtvochtigheid liggen hiervan aan de basis. De DynaCool functie waar Miele koelkasten mee zijn uitgerust zorgt er tot slot voor dat er optimale circulatie evenals verdeling van de koude lucht doorheen het toestel plaats kan vinden. 

PerfectFresh compartiment zorgt voor langere versheid

Miele koelkasten zijn uitgerust met een PerfectFresh compartiment. Dit compartiment zorgt er voor dat er een optimale bewaartemperatuur kan worden gerealiseerd. Dit geldt niet alleen voor groenten en fruit, maar bijvoorbeeld ook voor vis- en vlees. Zijn er mensen die deel uitmaken van uw gezin die een voorliefde hebben voor melkproducten? Ook zij zullen kunnen vaststellen dat deze in het PerfectFresh compartiment opbergen er voor zorgt dat ze gedurende een aanzienlijk langere tijd echt vers kunnen worden gehouden. Ook dit is zonder meer een sterke troef waar Miele koelkasten mee kunnen uitpakken. Wilt u deze toestellen in het echt aanschouwen? Breng dan beslist eens een bezoek aan onze showroom!

Veel opbergruimte en een uitermate energie-efficiënte werking

Er voor kiezen om één van de verschillende Miele koelkasten die op de markt verkrijgbaar zijn aan te kopen zorgt er voor dat u kunt rekenen op heel wat opbergruimte. Deze koelkasten zorgen er door middel van hun XL-binnenruimte voor dat er niet alleen meer plaats en comfort wordt gecreëerd, maar er tegelijkertijd ook meer ruimte & flexibiliteit ontstaat voor lastige voorwerpen. Dit heeft alles te maken met een bruikbare diepte die heel wat groter is in vergelijking met andere koelkasten die op de markt zijn terug te vinden. Tot slot kunt u bij alle Miele koelkasten rekenen op een uitstekende energie-efficiëntie van A+++. 

AEG ovens bekijken?

Kom langs in onze toonzaal

Zou u graag de AEG ovens willen bekijken en zien wat de ovens allemaal kunnen? Breng dan een bezoek aan een van onze toonzalen? Onze interieurarchitecten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over de AEG ovens.

Terug
Sluiten