AEG ovens, multifunctioneel en onderhoudsvriendelijk

Een kwalitatieve oven vormt een onmisbare factor in elke hedendaagse keuken. De AEG ovens blijken op dat vlak het absolute neusje van de zalm te zijn. Door gebruik te maken van een multifunctionele oven van dit merk is het niet alleen mogelijk om nieuwe smaken te leren beheersen, daarnaast is er ook heel wat minder tijd vereist voor het schoonmaken van de oven. AEG ovens staan er dan ook om bekend niet alleen een uitstekende werking te garanderen, daarnaast zorgen de innoverende eigenschappen er voor dat het bakken en braden met uw oven nog nooit eerder zo eenvoudig en bevredigend was.

AEG ovens met stoomfunctie

Op het ogenblik dat u er aan denkt om een stoomoven aan te kopen is de kans groot dat u uitsluitend denkt in de richting van gestoomde groenten. In de praktijk zijn er echter heel wat meer mogelijkheden. Restaurants zetten stoomovens bijvoorbeeld reeds verschillende jaren in als hun geheime wapen. Verschillende AEG ovens beschikken over een stoomfunctie zoals de SteamPro, de SteamBoost en de SteamCrisp evenals de SteamBake en SoloSteam. Het extra vocht welke typerend is voor een stoomoven verbetert de smaak evenals de textuur van uw gerechten terwijl de knapperigheid behouden blijft. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat elk gerecht de afwerking krijgt die ze verdient.

De unieke eigenschappen van AEG ovens

Door het gebruik van AEG ovens kunt u steevast rekenen op verschillende, interessante voordelen. Zo zijn verschillende AEG ovens uitgerust met een kerntemperatuursensor en kunnen optimale kookresultaten worden gerealiseerd door de aanwezigheid van een vochtigheidsgraadsensor. Tel daar ook nog eens de bijzonder energiezuinige eigenschappen bij op waar bepaalde AEG ovens om bekend staan en het mag duidelijk zijn dat ze stuk voor stuk een absolute meerwaarde voor elke keuken kunnen betekenen. Wilt u deze ovens eens in het echt aanschouwen? Breng dan zeker een bezoekje aan één van onze toonzalen!

AEG ovens bekijken?

Kom langs in onze toonzaal

Zou u graag de AEG ovens willen bekijken en zien wat de ovens allemaal kunnen? Breng dan een bezoek aan een van onze toonzalen? Onze interieurarchitecten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over de AEG ovens.

Terug
Sluiten