AEG koelkasten, houden uw producten echt lang vers

AEG staat er om bekend een merk te zijn met een hart voor niet alleen haar toestellen, maar ook voor haar klanten. Om blijvend tegemoet te kunnen komen aan de steeds strenger wordende eisen vanuit de doelgroep wordt er dan ook voor gekozen om continue te innoveren. Dit geldt niet in het minst voor de AEG koelkasten. Het spreekt voor zich dat deze toestellen zowel als inbouw model als, als vrijstaand exemplaar verkrijgbaar zijn. Bovendien kunt u een keuze maken uit verschillende energieklassen, namelijk A+, A++ en A+++. Ook wanneer u met andere woorden een zo beperkt mogelijk energieverbruik voor ogen heeft bieden de AEG koelkasten u ongetwijfeld de perfecte oplossing. Zou u graag deze toestellen eens in het echt willen aanschouwen? Dan bent u uiteraard altijd welkom in één van onze toonzalen.

Complete bediening dankzij TouchControl

Het spreekt voor zich dat u altijd een optimale controle wenst te behouden over uw koelkast. Dit weet AEG te realiseren door middel van de zogenaamde TouchControl. Dat is uiteraard niet alles. Wist u bijvoorbeeld ook dat er modellen zijn zoals de SFE81231AC waarbij de koelkast zelf de deuren dicht houdt om energieverspilling tegen te gaan? Bij andere modellen zoals met name de RKB64024DX vrijstaande koelkast programmeert u bovendien geheel zelf uw persoonlijke instellingen, gewoon door middel van een eenvoudige aanraking. Tel daar ook nog eens de gecontroleerde opslagomstandigheden op waar u bij heel wat verschillende modellen over kunt beschikken en het mag duidelijk zijn dat de AEG koelkasten u op vlak van gebruiksgemak heel wat moois te bieden hebben. 

Keuze uit verschillende koelsystemen

Het aanbod aan AEG koelkasten is door de jaren heen sterk uitgebreid en bovendien ook gediversifieerd. Dit heeft er voor gezorgd dat er verschillende koelsystemen tot de mogelijkheden behoren. Kiest u bijvoorbeeld voor een dynamisch koelsysteem of geeft u eerder de voorkeur aan een dynamische systeem gecombineerd met multi airflow? Ook een statische oplossing behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hou er tot slot eveneens rekening mee dat verschillende AEG koelkasten over een prima vriesgedeelte beschikken waardoor u heel wat voeding voor een langere periode kunt bewaren. In ieder geval, welke eisen u ook aan een koelkast mag verbinden, AEG weet ze allemaal in te lossen. Wilt u graag nog maar inspiratie? Aarzel dan zeker niet om ons magazine aan te vragen!

AEG koelkasten bekijken?

Kom langs in onze toonzaal

Bent u benieuwd naar de AEG koelkasten of heeft u nog vragen over de AEG koelkasten? Breng dan een bezoek aan een van onze toonzalen. Onze interieurarchitecten staan klaar om u te helpen om de juiste keuze voor een AEG koelkast te maken. 

Terug
Sluiten