AEG dampkappen, stil, efficiënt en krachtig

Mensen brengen vandaag de dag steeds meer tijd door in hun keuken. De keuken is door de jaren heen dan ook geëvalueerd van een werkplaats tot een sociale ontmoetingsplaats. We vertoeven er niet alleen vaker in met het hele gezin, bijvoorbeeld om een aperitiefje te drinken, daarnaast ontvangen we er zelfs met veel plezier onze gasten. Omwille van deze redenen is het belangrijk om geuroverlast te voorkomen. De efficiënte AEG dampkappen kunnen hiervoor zorgen. De bekroonde dampkappen van dit bekende merk zorgen er niet alleen voor dat de lucht in uw keuken schoon en lekker fris blijft, daarnaast dragen ze ook nog eens bij aan de algemene uitstraling waar uw keuken over beschikt. 

De innovatieve eigenschappen van AEG dampkappen

In de keuken draait het voor een niet onbelangrijk deel om hygiëne. De AEG dampkappen spelen hier op efficiënte wijze op in, onder meer door uit te pakken met de zogenaamde Hob2Hood-functie. Deze functie zorgt er voor dat de dampkap automatisch wordt geactiveerd nadat de kookplaat wordt aangezet. Dat is nog lang niet alles, want tijdens het koken kunt u continue rekenen op de meest optimale afzuigkracht voor de handelingen die u aan het uitvoeren bent. Ook hiervoor is bijsturing dus niet vereist. Tot slot zorgt de krachtige motor van de AEG dampkappen er altijd voor dat stoom en damp worden geëlimineerd van zodra deze ontstaan.

AEG kookplaten, een absolute meerwaarde voor uw keuken

AEG heeft met haar serie kookplaten de focus gelegd op een zo uitgebreid mogelijke doelgroep. Dit is ook terug te zien in de verschillende soorten kookplaten die AEG op de markt heeft gebracht. We maken op dit vlak een onderscheid tussen combi kookplaten evenals gemengde, inductie & elektrische kookplaten. Uiteraard is het eveneens mogelijk om de voorkeur te geven aan een gaskookplaat. De AEG kookplaten kenmerken zich in de praktijk ook vaak door verschillende innovatieve, praktische eigenschappen. Het gaat hierbij niet alleen om de energiezuinige aspecten van de kookplaten, wat bovendien ook te denken van de handsfree regeling van de dampkappen? Wilt u graag enkele AEG kookplaten eens in de praktijk aanschouwen? Aarzel dan zeker niet om een bezoek te brengen aan onze showroom!

AEG kookplaten bekijken?

Keuze uit verschillende soorten AEG dampkappen

Het assortiment met AEG dampkappen bestaat uit tal van verschillende exemplaren. In eerste instantie heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een eilanddampkap. Deze is zoals de naam reeds laat vermoeden uitstekend geschikt om boven een kookeiland te bevestigen. AEG biedt haar klanten ook de mogelijkheid om te kiezen voor plafonddampkappen welke perfect tot hun recht komen in de stijl van elke keuken. Wilt u verzekerd zijn van de meest innovatieve eigenschappen van het merk AEG en wilt u op haast futuristische wijze uw gerechten kunnen bereiden? Dan is de keuze voor de Hob2Hood dampkap veelal al snel gemaakt. Wilt u graag meer informatie over de verschillende uitvoeringen en functies van AEG dampkappen? Kom dan zeker eens langs in onze winkel!

Terug
Sluiten