Beste klant,

Naar aanleiding van de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben we, helaas maar begrijpelijk, onze toonzalen voorlopig moeten sluiten. De huidige omstandigheden weerhouden ons er echter niet van u zoveel mogelijk thuis de service te bieden die u normaal van ons gewend bent in onze toonzalen. Zo biedt onze website  veel inspiratie en hulp bij het ontwerp van uw nieuwe keuken.

Maak eenvoudig een 3D ontwerp van uw keuken

Met het gratis en uitgebreide programma van SieMatic Keukenontwerpers, ontwerpt u eenvoudig 3D uw nieuwe keuken op uw eigen computer. Het resultaat kunt u vervolgens delen per e-mail met uw familie, vrienden of uw keukenadviseur. Onze keukenadviseurs staan voor uw klaar om samen met u, per mail of telefonisch, uw ideeën voor uw keuken verder vorm te geven.

Service

Heeft u al een afspraak met één van onze adviseurs? Dan wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Voor al uw overige vragen kunt u altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen. Wij wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Het voltallige Keukenontwerpers team

Terug
Sluiten