Zwarte kranen, een stoere eye-catcher in uw keuken!

Zwarte kranen, een stoere eye-catcher in uw keuken!

04/06/2018 10:00

Tegenwoordig is het zo dat steeds meer merken er voor kiezen om af te wijken van de klassieke kleuren voor bijvoorbeeld de kranen die in uw keuken kunnen worden geïntegreerd. Siematic is één van de merken die de uitdaging is aangegaan om kranen te maken die zich weten te onderscheiden van de massa. Door middel van haar SIEMATIC SE 8008 LM + SE 4004 E is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor zwarte kranen. Dit lijkt op het eerste zicht misschien een beetje een gewaagde keuze, maar in de praktijk blijkt al snel dat deze kleur van kraan uitstekend tot haar recht komt in menig aantal stijlen van keukens.

Zwarte kranen integreren in welke stijl van keukens?

De keuken is door de jaren heen steeds meer geëvolueerd naar een plaats waar heel wat sociaal contact in plaatsvindt. Dit betekent dat mensen met hun keuken ook steeds vaker willen imponeren. Dat kan door het creëren van enkele in het oog springende elementen, zoals bijvoorbeeld een zwarte kraan van een merk als Quooker. Dit stoere element komt onder meer uitstekend tot haar recht in een industriële keuken die over een iets ruwere uitstraling beschikt. Hou er wel rekening mee dat de uitstraling waar zwarte kranen over beschikken sterk wordt beïnvloed door allerhande randfactoren. Ook hier zult u dan ook zeker rekening mee willen houden. 

Waar zwarte kranen mee combineren?

Zwart is een kleur die zich vaak verrassend goed met tal van andere kleuren laat combineren. Een zwarte kraan zet u bijvoorbeeld extra in de kijker door deze te combineren met een lichte achtergrond. Echter, heeft u er reeds voor gekozen om in uw keuken gebruik te maken van zwarte keukenkasten? Dan zou een zwarte kraan uiteraard ook een mooie 'finishing touch' kunnen zijn. Door het herhalen van deze kleur wordt er niet alleen een rustige, maar bovendien ook zeer strakke look gerealiseerd. Dit zorgt er voor dat zwarte kranen ook in bijvoorbeeld een moderne keuken zeker en vast tot hun recht kunnen komen. Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen met betrekking tot het gebruik van zwarte kranen in uw keuken? In dat geval nodigen we u graag uit om ons gratis keukenmagazine te bestellen.

Bestel gratis onze nieuwe keukencatalogus!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus