Siemens koffieautomaat, van boon tot heerlijke koffie

Siemens koffieautomaat, van boon tot heerlijke koffie

23/07/2018 10:00

Maak kennis met de EQ espresso volautomaten

Zou u graag gewoon thuis het perfecte kopje koffie willen kunnen zetten met behulp van een Siemens koffieautomaat? In dat geval is het de moeite waard om te kijken in de richting van één van de verschillende EQ espresso volautomaten. Deze combineren een stijlvolle uitstraling samen met een innoverende technologie. Realiseer een perfect koffiemoment met deze veelzijdige krachtpatsers die ook nog eens een streling zijn voor het oog. Door het in huis halen van één van de verschillende EQ espresso volautomaten uit het assortiment van Siemens is geen enkel kopje koffie nog hetzelfde!

Bedien uw espresso volautomaat met Home Connect

Om een perfect koffiemoment te kunnen creëren spreekt het voor zich dat Siemens koffieautomaten over een optimale gebruiksvriendelijkheid dienen te beschikken. Dit wordt onder meer gerealiseerd door het aanbieden van Home Connect ondersteuning. Met behulp van de Home Connect applicatie op uw smartphone of tablet wordt het in een handomdraai mogelijk gemaakt om uw innovatieve Siemens koffieautomaat te bedienen, waar u zich op dat ogenblik ook precies mag bevinden.

Weinig ruimte? Kies voor één van de inbouw espresso volautomaten!

Moet u het in uw keuken doen met een beperkte hoeveelheid aan beschikbare ruimte? In dat geval kan het interessant zijn om te kiezen voor een inbouw espresso volautomaat. Op deze manier blijft u weliswaar kunnen genieten van de unieke kwaliteit van een barista-achtige koffie, maar dat terwijl u perfect over de mogelijkheid beschikt om deze in uw keuken weg te werken. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Wilt u ook graag het veelzijdige karakter van een Siemens koffieautomaat ontdekken? In dat geval is het altijd de moeite waard om even een bezoekje te brengen aan onze winkel!

Bestel gratis onze nieuwe keukencatalogus!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus