Siemens iQ700, altijd en overal controle over uw keuken

Siemens iQ700, altijd en overal controle over uw keuken

17/04/2018 08:36

De Siemens iQ700 inbouwapparatuur biedt het absolute neusje van de zalm voor elke keuken. Niet alleen haalt u door te kiezen voor deze serie toestellen in huis die beschikken over een moderne uitstraling, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op zeer innoverende eigenschappen. Heeft u er bijvoorbeeld altijd al van gedroomd om de werking van uw keuken niet alleen van thuis uit, maar ook vanop afstand te kunnen besturen? Dan is het ongetwijfeld de moeite waard om de vele unieke mogelijkheden van de Siemens iQ700 reeks te ontdekken.

Verschillende prachtige toestellen

De Siemens iQ700 serie bestaat uit verschillende, zeer interessante inbouwtoestellen. Zo zijn er de iQ700 bak- en stoomovens die beschikken over innovatieve bakfuncties. Door gebruik te maken van de varioSpeed bakoven kunt u bijvoorbeeld heel wat tijd uitsparen terwijl de bakoven met fullSteam u voorziet van alle gezonde opties van een volwaardige stoomoven. Bent u bovendien op zoek naar één apparaat voor al uw koffiewensen? In dat geval bieden de iQ700 inbouw koffievolautomaten u steevast het perfecte kopje koffie. Andere toestellen die deel uitmaken van de iQ700 reeks zijn de snelste en meest flexibele vaatwasser ooit evenals innovatieve kookplaten, praktische warmhoudladen evenals krachtige afzuigkappen die zich kenmerken door een automatische regulering van de ventilatie. Wilt u deze toestellen graag eens in het echt aanschouwen? Breng dan zeker een bezoekje aan één van onze toonzalen. 

Overal en altijd de controle over uw toestellen met Home Connect

Indien u er voor kiest om Siemens iQ700 inbouwapparatuur aan te kopen kunt u eveneens genieten van een subliem stukje domotica. Wilt u graag onderweg naar huis even de oven voorverwarmen? Of bent u in de supermarkt en heeft u er geen idee meer van of er nog melk in de koelkast staat? Door met uw smartphone gebruik te maken van de Siemens home Connect applicatie regelt en controleert u het allemaal in een handomdraai! De Home Connect technologie kan worden toegepast doordat de toestellen steeds verbonden zijn met wifi. Kiest u er bovendien voor om uw toestellen te koppelen aan een zogenaamde smart home hub? In dat geval is het zelfs zomaar mogelijk om de apparaten met uw stem te bedienen. Voor meer inspiratie heeft u altijd de mogelijkheid om ons interessante, gratis magazine aan te vragen.