SieMatic SLX Pure - SieMatic Keuken Ontwerpers

22/10/2019 16:22

Een absolute blikvanger

Samen met de SieMatic SLX Pure lijn wordt een compleet nieuwe manier van vastpakken geïntroduceerd. Nog meer dan voorheen reeds het geval was wordt vastpakken een compleet nieuwe belevenis en een esthetische aangelegenheid. Het nieuwe ontwerp dat de SieMatic SLX Pure lijn introduceert kenmerkt zich door volledig opnieuw ontwikkelde greepuitsparingen welke worden gecombineerd met een ranke maatvoering van amper 6,5 mm.

De bijzondere eigenschappen van dit design uiten zich bovendien eveneens in een perfecte hoek, een aangenaam aanvoelende structuur evenals het gebruik van absoluut eersterangs materialen. Eén ding staat dan ook vast, uw SieMatic SLX Pure keuken wordt een absolute blikvanger!

Gegarandeerd een optimale sfeer in uw keuken

Met de SLX Pure lijn uit de SieMatic collectie wordt eveneens een baanbrekend lijnenspel geïntroduceerd. De LED-verlichting kan individueel geregeld worden waardoor ze op verschillende manieren weet bij te dragen aan de bijzondere sfeer en uitstraling van uw keuken.

Door het aanpassen van niet alleen de lichttemperatuur, maar ook de sterkte wordt er voor gezorgd dat uw keuken altijd precies die sfeer weet neer te zetten die aansluit op uw voorkeur en uw stemming.

Een ongelofelijk licht design

Door gebruik te maken van de SieMatic SLX Pure lijn wordt er voor gezorgd dat u bent verzekerd van een ongelofelijk licht design. Deze bijzondere lichtheid komt onder meer tot uiting in de luxueuze glazen vitrines welke zich kenmerken door visueel zwevende schappen die zijn bevestigd aan de achterwand.

De transparante deuren evenals zijpanelen zorgen er tot slot voor dat keuken en woonkamer op meesterlijke wijze tot één geheel kunnen versmelten. Alle verschillende, bijzondere eigenschappen waar de SieMatic SLX Pure lijn over beschikt zorgen er in ieder geval voor dat uw keuken een waar pareltje wordt in uw woning.

Heb je na het lezen van dit blogartikel nog niet voldoende inspiratie? In dat geval is het altijd interessant om ons gratis magazine aan te vragen en een bezoek te brengen aan onze winkel

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten