SieMatic Pure Collection 2018

SieMatic Pure Collection 2018

03/04/2018 07:36

Volledig nieuwe contouren voor het puristische keukenontwerp gecombineerd met een ronduit uniek karakter. Dat is wat u kunt verwachten van de SieMatic Pure Collection 2018. De unieke vormgeving die wordt gecreëerd, bijvoorbeeld door het toepassen van een 2 centimeter dunne lijst zorgt er voor dat geïntegreerde elementen worden omkaderd. Enerzijds worden op deze manier duidelijke grenzen gesteld terwijl er anderzijds net meer ruimte wordt gecreëerd. Dit unieke concept welke toepasbaar is in verschillende indelings- en ontwerpvarianten (gaande van een kastopstelling tot een wandmeubel) geeft een geheel extra dimensie aan uw interieur.

Van interior- naar integrated design

Heeft u schuine wanden die worden gecombineerd met hoge ramen over de volledige kaphoogte? In dat geval beschikt u over een architectuur die smeekt om niet alleen een hoogwaardig, maar bovendien ook om een op maat gesneden ontwerp. De SieMatic Pure Collection 2018 kan dit voor u realiseren. Deze collectie weet niet alleen een unieke symbiose te realiseren waardoor de meubels in de architectuur geïntegreerd kunnen worden, daarnaast wordt ook nog eens een transparante lichtheid gecreëerd. Door verder gebruik te maken van discreet geïntegreerde apparatuur evenals de toepassing van een keukenblok als roomdivider zult u kunnen vaststellen dat deze gloednieuwe collectie alles in huis heeft om uw hart te bekoren. Heeft u nog nood aan (meer) inspiratie? In dat geval kan het aanvragen van ons gratis magazine voor u absoluut de moeite waard zijn!

Ongekende precisie over de hele lijn

De SieMatic Pure Collection 2018 zorgt er voor dat u kunt genieten van een ongekende precisie over de hele lijn. Een eiland met bar welke is voorzien van zitplekken kan bijvoorbeeld dienst doen als sociaal ontmoetingspunt terwijl een schiereiland met de uitstraling van een buffet de directe connectie kan vormen tussen de keuken en de woonruimte. Op deze manier ontstaat één fantastisch geheel waarbij u kunt genieten van niets minder dan echte perfectie. Wilt u de unieke kenmerken van de sublieme SieMatic Pure Collection 2018 in het echt aanschouwen? Dan moet u zeker een bezoekje brengen aan één van onze toonzalen.