Diverse manieren om groen in uw keuken te integreren

06/11/2018 08:00

Wat zijn geschikte planten voor keuken?

Wanneer mensen één of meerdere planten voor keuken wensen aan te kopen dient er natuurlijk een keuze te worden gemaakt uit de vele verschillende mogelijkheden die voorhanden zijn. In een keuken wordt er zeer vaak geopteerd voor vetplanten en cactussen. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat ze er mooi uitzien, maar ook met hun onderhoudsvriendelijke karakter. Gaat uw voorkeur uit naar planten voor keuken die zowel decoratief als functioneel zijn? In dat geval zou u kunnen kijken in de richting van de Aloë Vera plant. Haar aantrekkelijke, lichtgroene bladeren zorgen ervoor dat deze plant een echte blikvanger wordt in uw huis. Dat is echter niet alles. Het sap van deze plant helpt namelijk ook tegen eczeem en uitslag. Daarnaast wordt ze ook vaak als verkoelende huidcrème gebruikt bij verbranding. Dit alles zorgt er voor dat Aloë Vera een interessante plant is voor in de keuken!

Kruiden kweken in uw keuken

Om groen in uw keuken te integreren spreekt het voor zich dat u niet verplicht bent om in de richting te kijken van planten. Wat bijvoorbeeld ook te denken van allerhande kruiden? Door het kweken van kruiden in uw keuken realiseert u niet alleen meer groen binnen deze ruimte, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op een praktisch voordeel. Tijdens het klaarmaken van de lekkerste maaltijden heeft u namelijk altijd precies die kruiden bij de hand die u nodig heeft. Enkele populaire kruiden om te kweken in uw keuken zijn niet alleen basilicum, peterselie en bieslook, maar ook oregano, rozemarijn evenals tijm. Heeft u na het lezen van dit blogartikel toch nog nood aan wat meer inspiratie met betrekking tot het integreren van groen in uw keuken? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze winkel!

Heb je na het lezen van dit blogartikel nog niet voldoende inspiratie? In dat geval is het altijd interessant om ons gratis magazine aan te vragen en een bezoek te brengen aan onze winkel

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten