Exclusieve vloeren voor in uw keuken

Exclusieve vloeren voor in uw keuken

20/03/2018 15:49

Bij het uitkiezen van een keukenvloer is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Hoe goed kan de vloer in kwestie bijvoorbeeld worden onderhouden? Voor veel mensen is het tegenwoordig echter minstens even belangrijk dat hun keuken over een exclusieve look beschikt. De impact van de vloer die wordt gebruikt is wat dit betreft heel wat groter dan u op het eerste zicht zou vermoeden. Wij stellen daarom graag drie exclusieve keukenvloeren aan u voor.

Designtegels met print

Bent u van plan om om een strakke design keuken te realiseren? In dat geval laat u de minimalistische uitstraling die is vereist graag ook terugkomen in de keukenvloer. Dit kan door te kiezen voor designtegels met print. Op deze manier beschikt uw keuken meteen over een unieke en exclusieve uitstraling. Het gebruik van designtegels met print is bovendien ook onderhoudsvriendelijk. Stof en vuil worden op uw keukenvloer namelijk niet snel opgemerkt. Integreer een keukenvloer als deze echter wel uitsluitend in een goed opgeruimde keuken. Een slordige keuken gecombineerd met deze designtegels met print kan namelijk al snel voor een erg druk effect zorgen.

Een keramische keukenvloer

Stoer, natuurlijk en bovendien kras-, vlek- en stootbestendig. Dat zijn de eigenschappen van een keramische keukenvloer. Het gebruik van keramiek als materiaal voor een exclusieve vloer is nog vrij nieuw, maar wint bijzonder snel aan populariteit. In het bijzonder wanneer u een warme, sfeervolle keuken met natuurlijke materialen wenst te creëren is kiezen voor keramiek een absolute aanrader. 

Een gietvloer

De gietvloer is onderhoudsvriendelijk, waterdicht en uitermate duurzaam. Bovendien komt ze uitstekend tot haar recht in zowel industriële keukens als moderne design exemplaren. Hoe gladder de afwerking van een gietvloer des te strakker en exclusiever ze oogt.

Voor nog meer inspiratie kunt u steeds ons gratis magazine aanvragen of brengt u een bezoek aan een van onze winkels