De Quooker die alles kan

De Quooker die alles kan

09/07/2018 10:00

De nieuwste innovatie van de Quooker is de Quooker die alles kan. Door gebruik te maken van deze Quooker kunt u niet alleen genieten van koud, warm en kokend water, daarnaast realiseert ze ook zomaar koel bruisend en gefilterd water. Dit alles uiteraard uit één enkele kraan. Om gebruik te maken van de Quooker die alles kan is het bovendien niet nodig om een nieuwe kraan te laten installeren. U dient alleen rekening te houden met de plaatsing van het Cube-reservoir. Het feit dat u nu ook gewoon bruisend water uit de kraan kunt toveren komt ook het milieu uiteraard alleen maar ten goede. 

Altijd fris bruisend en gefilterd water

Deze Quooker die alles kan zorgt er dus voor dat u ten allen tijde kunt genieten van heerlijk fris bruisend en gefilterd water, rechtstreeks uit de kraan. Heeft u zin in een bruisende limonade? In dat geval hoeft u slechts één keer te drukken en te draaien. Op het ogenblik dat de lichtring de blauwe kleur weergeeft komt het bruisende water tevoorschijn. Door de draaiknop iets langer vast te houden en te draaien heeft u meteen de beschikking over gefilterd water uit de kraan. Het mag dan ook duidelijk zijn, welk soort water u ook nodig heeft, door gebruik te maken van deze nieuwste innovatie van Quooker is ze altijd binnen handbereik! Wilt u dit systeem graag in het echt komen aanschouwen? In dat geval nodigen we u graag uit om een bezoekje te brengen aan onze winkel!

Praktisch en milieuvriendelijk

Met de komst van deze nieuwe Quooker die alles kan kiest het merk duidelijk voor een veelzijdig inzetbaar systeem welke niet alleen het comfort in de keuken verbetert, maar ook nog eens goed is voor het milieu. Gedaan met het kopen van plastic waterflessen, u haalt het gewenste water zomaar in een handomdraai uit uw eigen kraan! Wilt u graag meer te weten komen over de Quooker die alles kan? Kom dan zeker en vast eens langs in onze winkels!

Bestel gratis onze nieuwe keukencatalogus!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus