De merken binnen SieMatic keukenontwerpers

De merken binnen SieMatic keukenontwerpers

06/08/2018 10:00

Maak kennis met Art Liniën, onze huiscollectie

Onze huiscollectie luistert naar de naam 'Art Liniën'. Deze collectie kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden die het mogelijk maken om uw keuken precies zo in te richten zoals u altijd al voor ogen heeft gehad. Art Liniën staat dan ook steeds opnieuw voor veelzijdige keukens die perfect tegemoet komen aan de verwachtingen van onze klanten en dat gecombineerd met een interessant prijskaartje. De hoge afwerkingsgraad van onze Art Liniën collectie zorgt er bovendien voor dat u een keuken laat realiseren waar u met recht en rede trots op zult zijn!

De drie stijlwerelden van SieMatic

Binnen het assortiment van SieMatic is het mogelijk om drie verschillende stijlwerelden te onderscheiden. Elk van deze stijlwerelden beschikt over diens eigen unieke eigenschappen en stijl. We maken in ieder geval een onderscheid tussen de 'Pure', 'Classic' en 'Urban' stijlen. Door te kiezen voor de Pure stijlwereld opteert u voor een rustgevende omgeving waarin u meteen tot rust kunt komen. Bij deze design keukens staat minimalisme centraal samen met een ongekend respect voor kostbare materialen, uitgekiende kleuren evenals een innovatief gebruiksgemak.

De Classic stijlwereld is zoals de naam reeds laat vermoeden dan weer een aanrader voor mensen die houden van een klassieke vormgeving. De Classic lijn staat dan ook voor een authentieke keuken waarbij vergankelijke waarden, karakter en vakmanschap de kernwoorden zijn.

Tot slot is er nog de Urban stijlwereld waarbij een keuken wordt gerealiseerd die beschikt over invloeden uit de street art, pop-up shows en urban gardening. Met de Urban stijl van SieMatic creëert u ongetwijfeld een keuken die haar gelijke niet kent.
 

De expertise van echte interieurarchitecten

Op het ogenblik dat u op zoek bent naar een geschikte keuken om in uw woning te integreren zit u er niet meteen op te wachten om te worden overdonderd met mogelijkheden. Wij laten u als klant dan ook eerst uitgebreid aan het woord zodat wij precies weten wat u van uw keuken verwacht. Onze medewerkers die u te woord zullen staan en zullen begeleiden bij het vinden en realiseren van uw absolute droomkeuken zijn bovendien niet zomaar verkopers, maar wel gediplomeerde interieurarchitecten. Dit betekent dat zij als geen ander in staat zijn om u precies dat advies te geven waar u naar op zoek bent. Aarzel dus geen moment langer en breng snel een bezoek aan onze winkel!

Bestel gratis onze nieuwe keukencatalogus!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus