Bora kookveldafzuiging: bijzonder efficiënt

Bora kookveldafzuiging: bijzonder efficiënt

20/02/2018 15:50

Om er voor te zorgen dat het vocht evenals de geuren die worden gerealiseerd in uw keuken op efficiënte wijze kunnen worden afgevoerd is het een aanrader om gebruik te maken van BORA kookveldafzuiging. Deze kookveldafzuiging weet zich te onderscheiden van de concurrentie onder meer door het feit dat ze de kookdampen en geuren langs onderen afvoert. Dit gebeurt met andere woorden direct aan het kookveld zelf. 

Gepatenteerd BORA-systeem

Het BORA-systeem is gepatenteerd en is opgebouwd uit een kookveldafzuiging evenals kookvelden. Door gebruik te maken van de BORA kookveldafzuiging geniet u in uw keuken van een uitstekende efficiëntie evenals een maximale designvrijheid. 
 

 

Revolutionair koken met een BORA-systeem 

Door gebruik te maken van één van de verschillende systemen van BORA wordt er voor gezorgd dat een revolutionaire dimensie aan het koken in uw keuken wordt gegeven. Kookdampen en -geuren worden uitermate efficiënt afgevoerd waardoor deze geen hinder kunnen veroorzaken. Wilt u graag nog meer interessante tips of inspiratie? Vraag dan onze gratis keukencatalogus aan en / of breng een bezoek aan de winkel

 

Cleanrate van 100 procent 

Het principe waar de BORA kookveldafzuiging gebruik van maakt is niet alleen zeer eenvoudig, maar ook uitermate efficiënt. De BORA-systemen weten dan ook een zogenaamde cleanrate van 100 procent te realiseren. 

Verschillende BORA-systemen 

Er zijn tegenwoordig op de markt drie verschillende BORA-systemen terug te vinden. Het gaat hierbij om de BORA Basic, de BORA Classic evenals de BORA Professional. De BORA Basic bestaat uit het kookveld evenals de kookveldafzuiging en wordt geleverd met een centrale touchbediening. De BORA Classic wordt op haar beurt gekenmerkt door de geringe inbouwmaten en de slimme touchbediening. Voor de echte keukenprofessionals is er eveneens de BORA Professional. Bij het aankopen van dit systeem beschikt u over extra diepe kookplaten, heeft u de grootste keuze op vlak van kookvelden en wordt er gewerkt met roestvrijstalen draaiknoppen.