AEG Mastery Range

AEG Mastery Range

10/04/2018 07:36

Mensen die ervan houden om te koken zijn continue op zoek naar mogelijkheden om hun kookervaring te optimaliseren. Een bijna constante innovatie is een vereiste om dit te kunnen realiseren. Het is precies dat wat de AEG Mastery Range mogelijk probeert te maken. Door op een unieke manier samen te werken wordt de kookervaring van elke keukenfanaat naar een structureel hoger niveau getild. Elk toestel welke deel uitmaakt van deze opstelling is dan ook helemaal klaar om een bijzondere rol te vervullen. Zou u ook graag het maximale potentieel uit uw keuken willen halen? Dan is kennismaken met de AEG Mastery Range beslist de moeite waard. Wilt u deze bijzondere opstelling in het echt aanschouwen? Dan nodigen we u nu alvast uit om een bezoekje te komen brengen aan één van onze prachtige toonzalen

Vier verschillende stijlen

Niet alleen de innoverende eigenschappen van de toestellen die deel uitmaken van de AEG Mastery Range zijn een waar genot. Wat namelijk ook te denken van de uitstraling waarover ze beschikken? De zogenaamde zichtapparatuur van het merk werd met de AEG Mastery Range in een nieuw designer jasje gestopt. Voor u als potentiële eigenaar is het mogelijk om een keuze te maken uit vier verschillende stijlen, namelijk Horizon Line, Black Line, Frame Line en Clear Line. Is het voor u niet helemaal duidelijk welke van deze verschillende stijlen het beste tot haar recht zou komen in uw woning? In dat geval kan ons gratis magazine u precies die inspiratie en duidelijkheid bieden waar u naar op zoek bent! 

Unieke en innoverende eigenschappen

Binnen de AEG Mastery Range vinden we een reeks van prachtige toestellen terug die stuk voor stuk over hun eigen, unieke kenmerken beschikken. Zo is er bijvoorbeeld de TwinTech koelkast met CustomFlex. Deze zorgt voor een hogere luchtvochtigheid in de koelkast waardoor de aanwezige ingrediënten niet alleen hun watergehalte, maar ook hun smaak blijven behouden. Hierdoor wordt voorkomen dat ze uitdrogen en blijven de producten langer echt vers. Andere interessante toestellen die deel uitmaken van de AEG Mastery Range zijn onder meer de vaatwasser met ComfortLift evenals de SenseCook-oven die beschikt over een kerntemperatuursensor en shuttle control. Eén ding staat in ieder geval alvast, al deze verschillende toestellen maken het leven van elke kok een behoorlijk stuk aangenamer.