AEG kookplaat en dampkap met Hob2Hood Connectie

AEG kookplaat en dampkap met Hob2Hood Connectie

28/05/2018 10:00

Wanneer u gaat koken spreekt het voor zich dat u met heel wat verschillende zaken rekening dient te houden. U moet lekkere groenten bereiden, het vlees moet tijdig van het vuur worden gehaald en ook een lekkere saus mag niet ontbreken. Om al deze verschillende taken uit te kunnen voeren heeft u, uw volste aandacht nodig. Het is mede hierdoor dat er al snel wordt vergeten om bijvoorbeeld de afzuiging aan te zetten. Het gevolg hiervan is dat uw keuken nog minstens een halve dag naar de klaargemaakte maaltijd ruikt... niet meteen de bedoeling uiteraard. Daar bestaat nu een oplossing voor. Het merk AEG introduceerde namelijk de Hob2Hood connectie waarbij de AEG kookplaat zelf communiceert met de AEG afzuigkap.

Hoe werkt de Hob2Hood connectie precies?

De Hob2Hood connectie zorgt er voor dat er een automatische communicatie plaatsvindt tussen enerzijds de AEG kookplaat en anderzijds de AEG afzuigkap. Dit zorgt er voor dat de afzuiging meteen voor u wordt geregeld zonder dat u hier zelf ook maar enige actie voor dient te ondernemen. Dit geldt overigens niet uitsluitend voor de afzuiging, maar ook voor de verlichting. Op het ogenblik dat de kookplaat wordt aangezet zal ook de verlichting direct worden geactiveerd. Geeft u er toch liever de voorkeur aan om uw afzuiging manueel te regelen? Ook dat is natuurlijk nog steeds een optie. Hiervoor kunt u perfect de bediening van de kookplaat gebruiken. 

Waarom kiezen voor AEG kookplaten & dampkappen met Hob2Hood connectie?

Zoals u reeds in dit blogartikel heeft kunnen lezen zijn er enkele zeer interessante voordelen verbonden aan de Hob2Hood techniek welke door AEG in het leven is geroepen. Veel mensen willen tijdens het koken hun volledige aandacht houden bij de gerechten die ze klaar moeten maken. Dat kan echter niet op het ogenblik dat er nog rekening moet worden gehouden met allerhande randfactoren. Door zowel de afzuiging als de verlichting in de dampkappen automatisch te regelen wordt er voor gezorgd dat koken met de AEG kookplaten meer dan ooit een echt feest wordt. Wilt u graag meer weten over deze nieuwe technologie? Dan is een afspraak maken in de winkel altijd een aanrader!

Bestel gratis onze nieuwe keukencatalogus!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus