AEG ComfortLift, een ongekend gebruiksgemak

AEG ComfortLift, een ongekend gebruiksgemak

01/05/2018 10:30

Innovatie schuilt niet zelden in vrij eenvoudige toepassingen. AEG is één van de merken die dit begrijpt en op die manier vaak het maximale uit haar toestellen weet te halen. Neem nu bijvoorbeeld de AEG ComfortLift. Veel mensen ondervinden bij het vullen en legen van de vaatwas lichamelijke ongemakken. Dit kan komen door de leeftijd, maar ook door bijvoorbeeld een tijdelijk letsel. Toch is het vullen en legen van de vaatwas een karwei dat we haast dagelijks moeten doen. Door middel van de AEG ComfortLift wordt het nu mogelijk om de onderste mand zachtjes naar boven te halen. Op deze manier hoeft de persoon die de vaatwasmachine gebruikt zich niet meer continue te bukken. Eenvoudig, maar toch erg efficiënt!

Het vullen en legen was nog nooit zo comfortabel

De AEG ComfortLift vaatwasser is 's werelds eerste vaatwasmachine die het mogelijk maakt om de onderste mand naar boven te halen. Op deze manier komen niet alleen de borden, maar ook allerhande kookgerei op werkhoogte te staan. Hierdoor hoeft u zich niet langer te bukken waardoor het voor iedereen terug een plezier wordt om de vaatwas te gebruiken. Het zachtjes optillen van de onderste mand kan op zeer eenvoudige wijze gebeuren zonder dat u het risico loopt om de inhoud van de mand te beschadigen. Deze innovatieve eigenschap gaat uiteraard hand in hand met de overige, uitstekende specificaties waar de vaatwassers van AEG bekend om staan. 

Kom de AEG ComfortLift in het echt ontdekken

De mogelijkheden waar u met de AEG ComfortLift op kunt rekenen klinken in theorie natuurlijk fantastisch, maar u zult deze graag eens in de praktijk willen kunnen aanschouwen. Dat is mogelijk! Net als het merk AEG houden wij er van SieMatic Keukenontwerpers van om te innoveren. We bieden onze klanten graag het neusje van de zalm en trachten steeds een zo praktisch en comfortabel mogelijk eindresultaat te realiseren. Bent u ook geïnteresseerd in het gebruik van de AEG ComfortLift in uw keuken? Kom ze dan zeker ontdekken in onze showroom!

Bestel gratis onze nieuwe keukencatalogus!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus