Inspiratie opdoen in dé nieuwste keukentrends?

Bij SieMatic Keukenontwerpers gelden in de maanden februari en maart wel hele bijzondere condities. U stelt zelf uw keuken samen, naar uw ideale opstelling vervaardigd van de materialen en uitstraling die u het meeste aanstaan.

Vervolgens krijgt u de keuze om uw keuken bijzonder voordelig aan te schaffen door te kiezen voor uw gepersonaliseerd voordeel. Tijd voor een voorbeeld! Heeft u een dure smaak als het gaat om werkbladen maar bent u op uw keuze in andere onderdelen wat minder extravagant? Kies dan voor de 50% korting op uw werkblad, dan is het voordeel voor u het grootst.

  • 50% korting op uw werkblad
  • 30% korting op kasten (enkel geldig op Art Liniën)
  • 50% korting op accessoires
  • 30% korting op apparatuur 

* Bovenstaande kortingen zijn niet cumuleerbaar, maar een opsomming aan keuzes die u het meeste voordeel opleveren.

Plan direct uw afspraak en bij aankoop van een keuken zijn bovenstaande condities van toepassing. Wij staan voor u klaar bij Keukenontwerpers.

Beste persoonlijke advies

Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar uw ideale keuken. Hun inspiratie? Dat bent u! Tijdens het adviesgesprek verdiept de adviseur zich in uw persoonlijke smaak, woonsituatie en wensen. Uw voorkeuren en kookgewoonten zijn het allerbelangrijkst.

Een afspraak bij u thuis

Wij sturen graag een deskundige adviseur langs. Geef in het afspraak formulier aan dat u graag een thuisafspraak wilt en wij regelen het voor u. Vervolgens zullen we telefonisch contact opnemen voor een datum en een tijd.

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten