ADVIES VAN EEN KEUKENARCHITECT?

Uw keuken is het centrale punt van uw woonst: een plek waar eten en leven naadloos in elkaar overgaan en waar gezelligheid even belangrijk is als de maaltijd die u bereidt. Bij SieMatic Keukenontwerpers gaan we daarom net een stapje verder. Onze gediplomeerde interieurarchitecten kijken niet alleen naar uw (kook)wensen, maar ook naar uw woning en interieur zodat uw nieuwe keuken perfect past in uw ideale plaatje. 

In alle rust en een op door u gewenst moment een afspraak met onze ervaren interieurarchitect? Kies zelf de dag en tijdstip van uw afspraak. 

Ja, ik wil graag advies

Maak een afspraak
Type keuken*
Maak een afspraak 2
i
i
Akkoord

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Beste persoonlijke advies

Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar uw ideale keuken. Hun inspiratie? Dat bent u! Tijdens het adviesgesprek verdiept de adviseur zich in uw persoonlijke smaak, woonsituatie en wensen. Uw voorkeuren en kookgewoonten zijn het allerbelangrijkst.

Een afspraak bij u thuis

Wij sturen graag een deskundige adviseur langs. Geef in het afspraak formulier aan dat u graag een thuisafspraak wilt en wij regelen het voor u. Vervolgens zullen we telefonisch contact opnemen voor een datum en een tijd.

Terug
Sluiten